Το ιατρείο μας

Με τα πιο σύγχρονα οδοντιατρικά μέσα και υλικά χαρίζουμε όμορφα χαμόγελα

Περιγραφή

Πιστεύοντας ακράδαντα στην παροχή εξειδικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας, δημιουργήσαμε το smile designers, ένα ιατρείο που εστιάζει στην αισθητική οδοντιατρική καλύπτοντας ταυτόχρονα και όλες τις οδοντιατρικές σας απαιτήσεις

Με πολύ φροντίδα και επιμονή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια φτιάξαμε το νέο μας χώρο, στην Λ.Κηφισίας 170, πάντα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, όπου ήταν και το αρχικό μας ιατρείο από το 1998.

Θέλαμε ο νέος μας χώρος να συνδυάζει την αισθητική και την εργονομία, την τέχνη και την οδοντιατρική. να μην αισθάνεται ο ασθενής ότι έρχεται σε ένα κλασικό οδοντιατρείο αλλά σε ένα χώρο που θα αισθάνεται άνετα και χαλαρά. Και το πετύχαμε!

Μεγάλος φωτεινός χώρος αναμονής, τέσσερα ιατρεία με την τελευταία οδοντιατρική τεχνολογία, ξεχωριστός χώρος κλιβανισμού και εργαστηρίου σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής πιστοποίησης swiss approval certification και ειδικός χώρος (smile booth) για τις οδοντιατρικές μας φωτογραφίες και βίντεο, έκαναν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και λειτουργική.

Οι νέες μας οδοντιατρικές έδρες γερμανικής τεχνολογίας KAVO, ακτινογραφικός εξοπλισμός ψηφιακής τεχνολογίας VISTASCAN, συστήματα υπερήχων EMS, κλίβανοι αυτόκαστοι MELAG, ηλεκτρονική αναισθησία THE WAND, λάμπα in office λεύκανσης και οδοντιατρικά υλικά σύγχρονα και ποιοτικά, είναι πάντα στη διάθεση των ασθενών μας.

Videos
Δείτε και άλλα
videos στο κανάλι
μας στο youtube
SmileDesignersGr