ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Smile Designers are going digital!
17 Νοεμβρίου

Smile Designers are going digital!

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)

Στις μέρες μας, το να έχεις ένα στόμα απλά απαλλαγμένο από μικροβιακά και λειτουργικά προβλήματα δεν ικανοποιεί πια τους απαιτητικούς ασθενείς. Η επιθυμία τους είναι να διαθέτουν όμορφα χαμόγελα που να εναρμονίζονται με τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και κυρίως με την προσωπικότητα τους. Ένα τέλειο αποτέλεσμα στην προσθετική, αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική καθώς και στα εμφυτεύματα δεν επιτυγχάνεται ποτέ κατά τύχη. Συνήθως ο εξειδικευμένος οδοντίατρος στην αισθητική οδοντιατρική συλλέγει κάποια στοιχεία πριν να προτείνει το τελικό σχέδιο θεραπείας όπως κλινική εικονα, εκμαγεία, ακτινογραφίες. Η εισαγωγή του digital smile design (DSD) πριν την τελική διάγνωση έρχεται να φέρει επανασταση στην ανάλυση ενός χαμόγελου.

Η γενική ιδέα βασίζεται στην ανάλυση των αναλογιών μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου και των δοντιών. Χρησιμοποιείται μια προκαθορισμένη σειρά ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας για τη σωστή αντίληψη της σχέσης μεταξύ δοντιών, ούλων, χειλιών και χαμόγελου με τα χαρακτηριστικα αλλα και τα συναισθήματα που αποτυπώνονται σε κάθε άνθρωπο όταν χαμογελάει.

Έτσι μπορείτε τώρα στην κλινική μας να δείτε μια προεπισκόπηση του τελικου αισθητικού αποτελέσματος του μελλοντικού σας χαμογελου με την παραμικρή λεπτομέρεια πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε οδοντιατρικη θεραπεια (Digital preview 3D or 2D).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις καλύτερες οδοντιατρικές κλινικές στον κόσμο, οι οποίες φέρνουν την οδοντιατρική με ένα νέο τρόπο στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, με απόλυτα ακριβείς θεραπείες, καλύτερα ενημερωμένους και ικανοποιημένους ασθενείς και μέσω των υπερσύγχρονων διαδικασιών και των εξειδικευμένων σχεδιαστών είναι πλέον δυνατόν να δείτε τοχαμόγελο πάνω σας ‘ζωντανά’ πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία στο στόμα σας. Απλά καταπληκτικό.

Θυμάστε τον παλιό τρόπο που κάνατε τα πράγματα; Ξεχάστε τον. Τώρα χρησιμοποιούνται βίντεο υψηλής ευκρίνειας για το χαμόγελό σας, λεπτομερείς σαρώσεις των δοντιών και των οστών σας από ηλεκτρονικό υπολογιστή,που μας επιτρέπουν με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια να επιτυγχάνουμε συνεχώς εκπληκτικά και υγιή σε βάθος χρόνου χαμόγελα.

Η τεχνολογία είναι πλέον πολύ αξιόπιστη στον ιατρικό και οδοντιατρικό τομέα και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον. Έχουμε επενδύσει σε αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι οι ασθενείς μας θα επωφεληθούν από τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες κλινικές μεθόδους του σήμερα.

 

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου (DSD) αποτελεί ένα καινούργιο επαναστατικό πρωτόκολλο όχι μόνο στην αισθητική οδοντιατρική αλλά και στα αόρατα σιδεράκια και στα εμφυτεύματα με αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα στα μέλη της ομάδας οδοντίατρος-ασθενής-οδοντοτεχνίτης:

  • Ο οδοντίατρος μπορεί ο ίδιος αρχικά να προβλέψει και να διαγνώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα και να αποφύγει σφάλματα σε πολύ συνθετα περιστατικά όπως η θέση της μέση γραμμής, η ασυμμετρία του προσώπου, των ούλων ή του άνω χείλους σε σχέση με τη θέση των δοντιών.
  • Ο ασθενής μπορεί να έχει μια οπτική προεπισκόπηση πώς θα είναι το νέο του χαμόγελο ενταγμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
  • Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο επωφελείται σε μέγιστο βαθμό από την ψηφιακή τεχνολογία και μπορεί να κατανοήσει τις δυσκολίες που μπορεί να έχει το πρόσωπο ενός ασθενή ή τα χείλη του σε σχέση με το μέγεθος των δοντιών του, καθώς έχει στη διάθεση του νέα στοιχεία όπως βίντεο όπου φαίνεται ο τρόπος που χαμογελάει την ώρα που μιλάει.

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου Προϋποθέτει την Ενεργή Συμμετοχή των Ασθενών στη διαδικασία αποκατάστασης ή βελτίωσης του χαμόγελου, καθιστώντας τους συν-σχεδιαστές (co -designers) της θεραπείας τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον αντικειμενικό στόχο και να εκφράζουν τις επιθυμίες και τις προσδοκίες τους στην ομάδα αποκατάστασης. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ασθενούς και οδοντιάτρου βελτιώνεται από φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ληφθεί σε διάφορα στάδια της θεραπείας. Οι μαρτυρίεςαπό όλο τον κόσμο είναι συγκλονιστικές. Μόλις οι τεχνικές απαιτήσεις αποκατάστασης συνδυαστούν με τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες του ασθενούς, επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα –προσφέροντας ένα σίγουρο, φυσικό και όμορφο χαμόγελο.

 

Προϋπόθεση για έναν Σχεδιαστή Ψηφιακού Χαμόγελου είναι να μπορεί να συνδυάσει στο έπακρο την επιστημονική αλλα και την καλλιτεχνική-δημιουργική δεξιοτεχνία χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Κάθε εξατομικευμένος ψηφιακός σχεδιασμός μπορεί να οπτικοποιηθεί με σαφήνεια και να βελτιωθεί με τη βοήθεια του ασθενή. Συνεπώς, η Ιδέα του Ψηφιακού Σχεδιασμού Χαμόγελου επιτρέπει στους οδοντιάτρους να αξιοποιούν όλα αυτά τα οφέλη στους ασθενείς, δημιουργώντας ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους και τα συναισθηματα τους (emotional dentistry).

Το digital smile design δίνει μία πλήρη προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος , παρέχοντας σας τη δυνατότητα να δείτε το ολοκληρωμένο σας χαμόγελο και στηνπαραμικρή του λεπτομέρεια πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Αν θέλετε να νιώσετε τον ενθουσιασμό ενός νέου, εκπληκτικού χαμόγελου από την πρώτη σας επίσκεψη, να ενημερωθείτε για όλες τις θεραπευτικές δυνατότητες με απλό και κατανοητό οπτικό τρόπο, τότε ο ψηφιακός σχεδιασμός χαμόγελου είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου μας επιτρέπει τον απόλυτα ακριβή σχεδιασμό, καθώς χρησιμοποιείταιη ψηφιακή τεχνολογία για τη σωστή λήψη αποφάσεων και μας δίνει τη δυνατότηταα κριβούς ‘αντιγραφής’ της μητέρας φύσης, κάτιπου δεν θα ήταν ποτέ δυνατόμετις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους οδοντιάτρους.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

Μετά από την πρώτη σας συμβουλευτική επίσκεψη, θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για περαιτέρω σχεδιασμό. Στην επόμενη επίσκεψη μετά από τη λήψη αποτυπωμάτων , γίνεται λήψη ψηφιακών ακτινογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας με τις διάφορες γωνίες του χαμόγελου και του προφίλ σας. Η επίσκεψη αυτή διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες τροφοδοτούνται στον υπολογιστή και οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές χαμόγελου ξεκινούν να σχεδιάζουν το ιδανικό χαμόγελο για εσάς, σε απόλυτη αρμονία με το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας. Το νέο σας ολοκληρωμένο χαμόγελο έρχεται έπειτα στη ζωή με την εκτύπωση ενός τρισδιάστατου μοντέλου. (3D digital preview-mock-up DSD or SKYN CONCEPT. Κατασκευάζονται δηλαδή καλούπια που δοκιμάζουμε πάνω στα δόντια σας για να έχετε μία εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Σε πιό απλές περιπτώσεις η προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος μπορεί να γίνει μόνο στον υπολογιστή, δείχνοντας στον ασθενή το προσωπό του πριν και μετά το νέο του χαμόγελο έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία (2D digital preview).

Ακολουθεί η ολοκλήρωση τουθεραπευτικού σας πλάνου από τους σχεδιαστές μας,οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά για να κάνουν πραγματικότητα το χαμόγελο που ονειρευτήκατε. Το αποτέλεσμα; Ένα θαυμάσιο χαμόγελο που θα ζήλευε και η μητέρα φύση!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Το πραγματικά εντυπωσιακό στον Ψηφιακό Σχεδιασμό Χαμόγελουείναι ότι μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος πάνω σας χωρίς να ξεκινήσετεκαμία θεραπεία. Κατά την 2η ή 3η σας επίσκεψη, θα δοκιμάσετε μακέτα του χαμόγελου σας, σχεδιασμένη με εξαιρετική ακρίβεια μέσω βίντεο, φωτογραφιών, μοντέλων και μετρήσεων του στόματός σας κατά την 1η ή 2ηεπίσκεψη σας. Η διαδικασία μοιάζει περισσότερο με φωτογράφιση παρά με οδοντιατρικό ραντεβού – και είναι απολύτως ανώδυνη.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Όλες οι προηγμένες επιλογές θεραπείας όπως σφραγίσματα, γέφυρες για εμφυτεύματα και σιδεράκια, μπορούν να ενταχθούν στον Ψηφιακό Σχεδιασμό Χαμόγελου. Οποιοσδήποτε ενήλικας επιθυμεί να βελτιώσει το χαμόγελο του, μπορεί να το ζητήσει από τον ψηφιακό σχεδιαστή χαμόγελουο οποίος θα του δώσει την ευκαιρία να δει ζωντανά πως θα ήταν με ένα απίστευτα φυσικό, καλαίσθητο και υγιές χαμόγελο.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Το ραντεβού Ψηφιακού Σχεδιασμού Χαμόγελου περιλαμβάνει τη λήψη κανονικών ή ψηφιακών καλουπιών των δοντιών σας. Λαμβάνουμε επίσης ψηφιακές ακτινογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας από διάφορες γωνίες. Αυτό το ραντεβού διαρκεί συνήθως 40 λεπτά. Στη συνέχεια οι πληροφορίες που συλλέγουμε αποστέλλονται προς επεξεργασία στον σχεδιαστή και στον τεχνικό μας στο εργαστήριο και περίπου 1 εβδομάδα αργότερα μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο σας χαμόγελο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε συμβουλές πώςνα αποκτήσετε ένα εκπληκτικό, υγιές και φυσικό χαμόγελο.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω τηλεφώνου καλώντας 210-6727310 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:www.smiledesigners.gr

Σχετικά άρθρα
17 Νοεμβρίου

Smile Designers are going digital!

Smile Designers are going digital!