Φωτεινή

Αν και τελειομανής η αλήθεια είναι πως ήμουν εξαιρετικά διατακτική ως προς την τοποθέτηση όψεων ριτήνης στο χαμόγελό μου. Ωστόσο από το πρώτο ραντεβού γνωριμίας στο smile designers η προσήνεια και η πρόθεση των ειδικών να καταλάβουν τι θέλω και πώς το θέλω, ακουγόντας με ενεργητικά και προτείνοντάς μου λύσεις με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στα δόντια μου ειλικρινά με κέρδισε. Δεν έχω να αντιμετωπιστεί από εξειδικευμένους επιστήμονες σε αισθητικές παρεμβάσεις με τόσο σεβασμό και τόση πρόσθεση υπηρέτησης και κάλυψης ( αλλά και από κοινού ανακάλυψης) των αναγκών μου.
Σε ένα εξαιρετικό ιατρικό περιβάλλον που μάλλον θυμίζει οδοντιατρεία του εξωτερικού, παρά της
Αθήνας, μέσα στην αναμπουμπούλα της πανδημίας γιατροί και βοηθοί στο smile designers σε κάνουν από την αρχή έως το τέλος να νιώθεις ξεχωριστός που έκανες την επιλογή την κλινικής.
Ωστόσο , το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει , και είναι και αυτό που με έκανε να κάνω αυτό το σχόλιο. Εγώ απόψε θα κοιμηθώ ξέροντας πως έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου το οποίο όχι μόνο δεν μετανιώνω αλλά ευγνωμονώ που έκανα μέσα από τα συγκεκριμένα χέρια .
Σας ευχαριστώ για το άρτιο αποτέλεσμα και την άρτια εξυπηρέτηση και ανθρώπινη αντιμετώπισή μου και’ όλη την διαδικασία!!!