Reviews

Τι είπαν για
εμάς οι ασθενείς
μας
Λάζαρος Κ.

Απόκτηση νέου χαμόγελου σούπερ γρήγορα με φοβερό αποτέλεσμα , χωρίς πόνο , όπως τα ήθελα ακριβώς με την Ελισάβετ. Μπράβο!

Φούλη Κ.

Σας χρωστάω πολλά λαμπερά χαμόγελα!
Ευχαριστώ!

Θοδωρής Χ.

Όμορφος χώρος, ευχάριστο περιβάλλον. Ήταν η πρώτη φορά που εμπιστεύθηκα στην Κα Όλφη Ευστρατοπούλου τη στοματική μου υγιεινή και ένιωσα αμέσως δικαιωμένος. Άψογη επαγγελματίας, όπως και οι βοηθοί της. Με έκαναν να αισθανθώ ασφάλεια με την ενδελεχή φροντίδα τους.Μπορώ πλέον να χαμογελάω άφοβα και τους ευχαριστω γι’αυτό.

Μαρία Κ.

Μετά από ένα ατύχημα και μια πρόχειρη αποκατάσταση του δοντιού μου ,είχα μεγάλο κόμπλεξ με το χαμόγελο μου ώσπου συνάντησα την κα Ελισάβετ.Από την πρώτη στιγμή μου πρότεινε ένα πλάνο το οποίο ήταν ακριβώς ότι ήθελα χωρίς καν να της το πω .Παρά το γεγονός ότι πηγαινοερχόμουν από Λάρισα η συνεργασία και η επικοινωνία ήταν
άριστη .Δεν θα μπορούσα να να είμαι πιο ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα !Μακαρι να είχα πάει νωρίτερα ,θα είχα γλιτώσει 3 χρόνια χωρίς χαμόγελο ..

Αφροδίτη Α.

Highly professional! Υψηλής αισθητικής ο χώρος, άψογοι επαγγελματίες, καταπληκτικά αποτελέσματα!!Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ελισάβετ Κουκοπούλου που κυριολεκτικά μου άλλαξε την ζωή αφού χάρη σε εκείνη απέκτησα ένα υπέροχο χαμόγελο το οποίο χαίρομαι και επιδιώκω πια να το δείχνω συνεχώς!!!I am realy happy!!

Φωτεινή

Αν και τελειομανής η αλήθεια είναι πως ήμουν εξαιρετικά διατακτική ως προς την τοποθέτηση όψεων ριτήνης στο χαμόγελό μου. Ωστόσο από το πρώτο ραντεβού γνωριμίας στο smile designers η προσήνεια και η πρόθεση των ειδικών να καταλάβουν τι θέλω και πώς το θέλω, ακουγόντας με ενεργητικά και προτείνοντάς μου λύσεις με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στα δόντια μου ειλικρινά με κέρδισε. Δεν έχω να αντιμετωπιστεί από εξειδικευμένους επιστήμονες σε αισθητικές παρεμβάσεις με τόσο σεβασμό και τόση πρόσθεση υπηρέτησης και κάλυψης ( αλλά και από κοινού ανακάλυψης) των αναγκών μου.
Σε ένα εξαιρετικό ιατρικό περιβάλλον που μάλλον θυμίζει οδοντιατρεία του εξωτερικού, παρά της
Αθήνας, μέσα στην αναμπουμπούλα της πανδημίας γιατροί και βοηθοί στο smile designers σε κάνουν από την αρχή έως το τέλος να νιώθεις ξεχωριστός που έκανες την επιλογή την κλινικής.
Ωστόσο , το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει , και είναι και αυτό που με έκανε να κάνω αυτό το σχόλιο. Εγώ απόψε θα κοιμηθώ ξέροντας πως έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου το οποίο όχι μόνο δεν μετανιώνω αλλά ευγνωμονώ που έκανα μέσα από τα συγκεκριμένα χέρια .
Σας ευχαριστώ για το άρτιο αποτέλεσμα και την άρτια εξυπηρέτηση και ανθρώπινη αντιμετώπισή μου και’ όλη την διαδικασία!!!

Πωλίνα Α.

Συνήθως οι γυναίκες, που προσέχουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας, νομίζουμε ότι το πιο σημαντικό είναι τα περιποιημένα νύχια, το σωστό μακιγιάζ και ένα ωραίο χτένισμα. Στην πραγματικότητα, όμως, όλα αυτά επισκιάζονται από ένα χαμόγελο με κιτρινισμένα δόντια!Ευτυχώς έχω πλέον ένα υπέροχο χαμόγελο με ολόλευκα δόντια και αυτό οφείλεται σε μία εξίσου υπέροχη γιατρό :την κα Όλφη Ευστρατοπούλου. Ευχαριστώ πολύ doc!

Σοφία Κ.

Υπέροχος χώρος, υπερσύγχρονα μηχανήματα και κυρίως υπέροχοι γιατροί που νοιάζονται!
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Κα Όλφη Ευστρατοπούλου που με έκανε να αισθανθώ τόσο άνετα και μου χάρισε ένα απίστευτο χαμόγελο!
Ευχαριστώ και πάλι! ♥️❤️♥️❤️

Αφροδίτη

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!! Ήμουν ένα δύσκολο περιστατικό καθώς είχα έντονες αποτριβές κυρίως στα επάνω δόντια, όμως φοβόμουν να προχωρήσω σε μια τόσο μεγάλη επέμβαση. Ευτυχώς αποφάσισα να επισκεφτώ το ιατρείο, όπου η Κα Κουκοπούλου μου εξήγησε αναλυτικά τι θα έπρεπε να κάνει για να αποκτήσω το χαμόγελο που πάντα ήθελα. Αρχικά χρειάστηκε να κάνω ουλοπλαστική κατά την οποία δεν πόνεσα καθόλου, όπως και κατά την ανάρρωση. Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν τα επένθετα και οι θήκες ώστε να “ψηλώσουν” τα πίσω δόντια για να υπάρχει ακόμα περισσότερος χώρος για να χτιστούν οι 6 όψεις ρητίνης. Η Κα Κουκοπούλου είναι εξαιρετική επιστήμονας, με ωραία αισθητική, δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια, έχει αστείρευτη υπομονή παραμένοντας φιλική και ευγενική ακόμα και με τους πιο δύσκολους ασθενείς, όπως εγώ. Ευχαριστώ για το απόλυτα φυσικό απoτέλεσμα.

Σταύρος Γ.

Επαγγελματισμός και συνέπεια είναι δυο λέξεις που ταυτίζονται με την Dr Όλφη. Έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Άψογος χώρος και προσωπικό. Συστήνω τους SmileDesigners και την Dr Όλφη ανεπιφύλακτα !!!!

Γιούλη Θ.

Όψεις πορσελάνης εγώ κ ο σύζυγος μου .η Ελισάβετ έκανε πραγματικότητα αυτό που της ζητήσαμε με τον άνδρα μου .holywood smile ανώτερο όμως του holywood …. ο επαγγελματισμός με τον οποίο πραγματοποίησε τοοόση δουλειά [όψεις πορσελάνης σε όλο το στόμα κ στους δυο συν εμφυτεύματα] είναι θείο δώρο . Ελισάβετ μου το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη ….

Ειρήνη Β.

Σε μια έκτακτη & ιδιαίτερα δύσκολη αποκατάσταση πρόσθιου δοντιού, η dr Κουκοπούλου μου πρόσφερε ξανά το χαμόγελο μου!😁❤
Ένα χαμόγελο που αναβαθμίστηκε και έγινε καλύτερο από πριν!
Πέρα από τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την τελειομανία που την χαρακτηρίζει, είναι πάνω από όλα άνθρωπος, φιλική, “απεξαρτοιημένη” από το χρήμα (👍) και χωρίς “καλάμι “.
Απλά λατρεμένη!
Εξίσου άψογο και το υπόλοιπο προσωπικό!💯
Εννοείται ότι τους συστήνω ανεπιφύλακτα!