Google reviews

[grw id=”7035″]

katerina nika
katerina nika
10/02/2022
Συνεργάστηκα με την κα Κουκοπουλου, καναμε οψεις ρυτινης και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο σε μολις 2 ραντεβου. Πολυ φυσικο αποτελεσμα και εξαιρετικη η αισθητική της οδοντιατρου.
Elif Sempa
Elif Sempa
07/02/2022
Mrs. Koukopoulou is a great doctor with incredibly high experince and great energy! The results were beyond my expectations. Without damaging the original teeth I acquire a cleaner and brighter smile in just one week, without pain. Can not stop smiling since then:) I totally suggest SMILE DESIGNERS
giota pantelidaki
giota pantelidaki
01/02/2022
Πρίν 15 χρόνια έφτιαξα το χαμογελό μου στην ΟΛΦΗ 💓 Απο τότε δεν έχω σταματήσει να χαμογελάω 🙂 και τα δόντια μου είναι το ίδιο λαμπέρα σαν τη πρώτη μέρα!!!!💕💕💕
Giota K.
Giota K.
17/12/2021
Παρακολουθούσα καιρό από το ίντερνετ τη δουλειά τους και επέλεξα το ιατρείο τους για κάτι τόσο εξειδικευμένο (όψεις ρητίνης). Παρόλο που ήταν δύσκολη η περίπτωσή μου με πεταχτά τα 2 μπροστινά δόντια, με ανέλαβε η κ. Κουκοπούλου. Και το αποτέλεσμα είναι τόσο πολύ φυσικό σα να είναι τα φυσικά μου!!!... δεν φαίνονται καθόλου διαφορετικά από τα άλλα δοντια. Ευχαριστώ πολύ dr. Ελισάβετ!!!
THANOS THEODOROU
THANOS THEODOROU
16/12/2021
I highly recommend smile designers for all of your dental needs. The highly trained staff offers state-of-the art services in a friendly and professional environment. In addition to effective and efficient service, they even include education and awareness so that together your dental issues are resolved. What a wonderful experience! The level of service and knowledge of the staff and practioners at is impressive Ps Dr OLFI you are the best!🤟🤟
Katerina Grympogianni
Katerina Grympogianni
28/11/2021
Εξαιρετική ομάδα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στην dr. Όλφη Ευστρατοπούλου για την υπέροχη δουλειά!
Emma polizoi
Emma polizoi
25/11/2021
Μετά από πολύ ψάξιμο προκειμένου να επιλέξω το κατάλληλο ιατρείο για τοποθέτηση όψεων ρητίνης, κατέληξα εν τέλη στο smile designers και ήταν τελικά η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Η κ. Ευστρατοπούλου είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και απίστευτη επαγγελματίας. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας προσπαθούσε για το καλύτερο αποτέλεσμα υπολογίζοντας τις ανάγκες και τη γνώμη μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ.
ευη δημητροπουλου
ευη δημητροπουλου
25/11/2021
Ένας τέλειος χώρος που νιώθεις άνετα από την αρχή. Η δουλειά των γιατρών καταπληκτική και άκρως επαγγελματική! Εγώ είχα ένα πολύ μεγάλο κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια, που πάντα με έκανε να νιώθω μεγάλη ανασφάλεια όταν χαμογελούσα. Πλέον, μετά την απίστευτη δουλεία της dr.Ελισάβετ χαμογελάω, έχοντας αυτοπεποίθηση! Ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά τους και ένα τεράστιο ευχαριστώ!
Anna Douli
Anna Douli
23/11/2021
Αισθάνεσαι άλλος άνθρωπος με φουλ αυτοπεποίθηση. Ήθελα κάτι περισσότερο από ένα απλό χαμόγελο και με τις γνώσεις της Κυρίας Κουκοπούλου πετύχαμε το καλύτερο. Έχει τον τρόπο και το καταφέρνει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στα χέρια της και το τελικό αποτέλεσμα φυσικά σε ανταμείβει. Απλά χαμογελάς και το χαίρεσαι.
Natali Kalonarchi
Natali Kalonarchi
21/11/2021
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τους εξής λογους: 1)Η Ελισαβετ (κα Κουκοπουλου) και η βοηθός της Σοφία κάνουν εξαιρετική και ολοκληρωμένη δουλειά. 2) Ο χώρος είναι πεντακάθαρος 3) Τα ραντεβού δεν καθυστερούν και 4) Προσωπικά αν και φοβάμαι τα οδοντιατρεία ένιωσα πολύ άνετα και χαλαρά σε σημείο που πριν φύγω έκλεισα ραντεβού για τον επόμενο καθαρισμό. ....😮😮😮😮αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στα κορίτσια, οποτε Ελισαβετ και Σοφία ενα μεγααααλο ευχαριστώ! !!!!😊😊😊 Και επανέρχομαι υστερα απο ενα ακομα ραντεβού μου για να πω σε όσους σκέφτονται αν αξίζει να επισκεφθούν το ιατρείο το εξής : Αν το να πετύχεις καλό γιατρό σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός στην περίπτωση της κας Κουκοπουλου νιώθεις 2 φορές τυχερός διότι είναι και άνθρωπος. ...τα μόνα αποστειρωμενα είναι τα εργαλεία της. ...Η συμπεριφορά, η προσέγγιση και το χαμόγελο είναι 100% αληθινά και ανθρώπινα! !!! Ελισαβετ σε ευχαριστούμε για αυτό ☺☺☺☺☺☺☺ Οπότε το μόνο που απομένει είναι να την επισκεφθείτε και να το ανακαλύψετε και εσείς!