Αισθητική Οδοντιατρική

Όψεις ρητίνης

Σμιλέψτε το χαμόγελό σας!

Περιγραφή

Είναι μια μέθοδος κατά την οποία τα δόντια που παρουσιάζουν πρόβλημα στο σχήμα, χρώμα ή μέγεθος τους καλύπτονται μερικά ή ολικά με σύνθετη ρητίνη. Η τεχνολογία των οδοντιατρικών υλικών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που το συγκεκριμένο υλικό ενσωματώνεται χρωματικά πλήρως στους οδοντικούς ιστούς, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καθόλου.

Οποιαδήποτε παρέμβαση στο χαμόγελο δίνει ένα αποτέλεσμα εκπληπτικά φυσικό, λευκό και όμορφο.

Οι όψεις ρητίνης είναι στην ουσία μια τεχνική μικρογλυπτικής που συντελείται άμεσα πάνω στην επιφάνεια του δοντιού. Απόλυτα συντηρητική μέθοδος χωρίς σχεδόν να πειραχτεί η οδοντική επιφάνεια. Χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικά υλικά (σύνθετες ρητίνες) που προσομοιάζουν στο φυσικό δόντι. Τα υλικά αυτά είναι εύπλαστα, τοποθετούνται με ειδικό τρόπο πάνω στην οδοντική επιφάνεια έτσι ώστε να της δώσουν το χρώμα και το σχήμα που θέλουμε, και στη συνέχεια πολυμερίζονται ώστε να αποκτήσουν την τελική τους σκληρότητα που είναι πολύ κοντινή σε εκείνη του φυσικού δοντιού. Γίνονται άμεσα στο στόμα από τον οδοντίατρο (δεν απαιτούν τη συνεργασία του οδοντοτεχνίτη) για αυτό και γίνονται σε ένα ραντεβού, γρήγορα, ανώδυνα και με πολύ χαμηλό κόστος. Μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα μεμονωμένο δόντι ή και σε όλα τα πρόσθια δόντια του στόματος.

Σας προτρέπουμε λοιπόν να έρθετε στο ιατρείο μας και να συνομιλήσετε σε ένα ΔΩΡΕΑΝ πρώτο διαγνωστικό ραντεβού Smile Design analysis.
Οι εξειδικευμένοι γιατροί στην αισθητική οδοντιατρική θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας προτείνουν την πιο κατάλληλη λύση για το χαμόγελό σας.

Εμπιστευθείτε το χαμόγελό σας στις Smile Designers – “Because you are unique so you deserve a unique smile”.

 

Όψεις ρητίνης κόστος

Με τις όψεις ρητίνης σας προφέρουμε ένα νέο εντυπωσιακό χαμόγελο γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα με χαμηλό κόστος.

Δείτε περισσότερα στο Smile Gallery

Υπάρχει απάντηση στην διαδικτυακή ερώτηση πόσο κοστίζουν οι όψεις ρητίνης;

Η αισθητική οδοντιατρική με όψεις ρητίνης είναι αρκετά οικονομική και προσιτή σε όλους, γιατί δεν παρεμβάλλεται οδοντοτεχνίτης.
Το τελικό κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: τον αριθμό των δοντιών που θα καλυφθούν με όψεις ή την δυσκολία και την έκταση του περιστατικού. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα ίδια στην κλινική μας, δηλ μόνο κορυφαίας ποιότητας γιατί αυτά εξασφαλίζουν την αντοχή και μακρά διάρκεια των όψεων μέχρι 10-12 χρόνια.

Videos
Δείτε και άλλα
videos στο κανάλι
μας στο youtube
SmileDesignersGr