Οι συνεργάτες μαςΓεώργιος Παναγιωτίδης

Γεώργιος Παναγιωτίδης

Ειδικός Ορθοδοντικός Dr.med.Dent, Invisalign Certified
Σπούδασε Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Würzburg στην Γερμανία.

Την διδακτορική του διατριβή την έκανε στην κεφαλομετρική ανάλυση και τα αποτελέσματα αυτής χρησιμοποιούνται σήμερα για την διάγνωση και τον σχεδιασμό των ορθοδοντικών θεραπειών.

Ασχολείται μόνο με ορθοδοντικές θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες, χρησιμοποιώντας κινητούς (μασελάκια) ή ακίνητους (σιδεράκια) ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Είναι πιστοποιημένος και από τους πρώτους που παρουσίασαν και χρησιμοποίησαν στην Ελλάδα την μέθοδο INVISALIGN δηλ. την μέθοδο της ολοκληρωμένης ορθοδοντικής θεραπείας με αόρατους διαφανείς νάρθηκες για εφήβους και ενήλικες.

Παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και η ομιλία του στις 24.09.2016 στο 14ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο στο HILTON, βραβεύτηκε ως η καλύτερη.

Κατέχει 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν σχέση με νέα ορθοδοντικά υλικά και έχει ο ίδιος επινοήσει.

Υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Οδοντιατρικού Συνδέσμου.

Είναι  μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, της Εταιρείας Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης  &  Έρευνας όπως επίσης και της World Federation of Orthodontists.  Αλεξάνδρα Λοντ

  Αλεξάνδρα Λοντ

  Παιδοδοντίατρος | BDS, MFDS, MSc, London‘s King’s College
  Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

  Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στην Αγγλία ως χειρουργός οδοντίατρος σε οδοντιατρικές κλινικές καθώς και ως επιμελήτρια γναθοπροσωπικής χειρουργικής στα Νοσοκομεία UCL, Eastman και Great Ormond Street του Λονδίνου.

  Παράλληλα έγινε δεκτή στο Οδοντιατρικό τμήμα του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών Αγγλίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Παιδοδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Παιδοδοντιαντρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών.

  Είναι μέλος: Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, International Association of Paediatric Dentistry, European Academy of Paediatric Dentistry.


   Νατάσσα Εξάρχου

   Νατάσσα Εξάρχου

   DDS, MSc in Periodontics

   Περιοδοντολόγος/Dr.med.Dent. Humboldt Universitaet zu Berlin

   Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 1996. Στη συνέχεια, παρακολούθησε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα στο Humboldt Universitaet του Βερολίνου. Στο iδιο Πανεπιστήμιο εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα την επίδραση του καπνίσματος στην περιοδοντική νόσο.

   Συμμετείχε στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στον τομέα της Περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή του Humboldt Universitaet, καθώς και των προπτυχιακών φοιτητών στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

   Συμμετέχει τακτικά σε οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, oπου και έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των Εμφυτευμάτων.

   Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της European Federation of Periodontology.    Ν. Πολυζώης

    Ν. Πολυζώης

    Ενδοδοντία | MSc Βιολογία Στόματος

    Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1994. Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο, σε τριετές κλινικό πρόγραμμα  εξειδίκευσης στην  Ενδοδοντία, λαμβάνοντας τον τίτλο Master of Science στη Βιολογία του στόματος.

    Για πολλά χρόνια διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος της Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών.

    Έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις τόσο σε Ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
    Ασχολείται κλινικά αποκλειστικά με την ειδικότητα της Ενδοδοντίας, τόσο σε συντηρητικό, όσο και σε χειρουργικό επίπεδο.

    Είναι μέλος των:

    Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών
    Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία