Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου – Digital Smile Design (DSD)

Η εισαγωγή του digital smile design (DSD) πριν την τελική διάγνωση έρχεται να φέρει επανασταση στην ανάλυση ενός χαμόγελου.

Στις μέρες μας, το να έχεις ένα στόμα απλά απαλλαγμένο από μικροβιακά και λειτουργικά προβλήματα δεν ικανοποιεί πια τους απαιτητικούς ασθενείς. Η επιθυμία τους είναι να διαθέτουν όμορφα χαμόγελα που να εναρμονίζονται με τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και κυρίως με την προσωπικότητα τους. Ένα τέλειο αποτέλεσμα στην προσθετική, αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική καθώς και στα εμφυτεύματα δεν επιτυγχάνεται ποτέ κατά τύχη. Συνήθως ο εξειδικευμένος οδοντίατρος στην αισθητική οδοντιατρική συλλέγει κάποια στοιχεία πριν να προτείνει το τελικό σχέδιο θεραπείας όπως κλινική εικονα, εκμαγεία, ακτινογραφίες. Η εισαγωγή του digital smile design (DSD) πριν την τελική διάγνωση έρχεται να φέρει επανασταση στην ανάλυση ενός χαμόγελου.

Η γενική ιδέα βασίζεται στην ανάλυση των αναλογιών μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου και των δοντιών. Χρησιμοποιείται μια προκαθορισμένη σειρά ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας για τη σωστή αντίληψη της σχέσης μεταξύ δοντιών, ούλων, χειλιών και χαμόγελου με τα χαρακτηριστικα αλλα και τα συναισθήματα που αποτυπώνονται σε κάθε άνθρωπο όταν χαμογελάει.

Έτσι μπορείτε τώρα στην κλινική μας να δείτε μια προεπισκόπηση του τελικου αισθητικού αποτελέσματος του μελλοντικού σας χαμογελου με την παραμικρή λεπτομέρεια πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε οδοντιατρικη θεραπεια (Digital preview 3D or 2D).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ;

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις καλύτερες οδοντιατρικές κλινικές στον κόσμο, οι οποίες φέρνουν την οδοντιατρική με ένα νέο τρόπο στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, με απόλυτα ακριβείς θεραπείες, καλύτερα ενημερωμένους και ικανοποιημένους ασθενείς και μέσω των υπερσύγχρονων διαδικασιών και των εξειδικευμένων σχεδιαστών είναι πλέον δυνατόν να δείτε τοχαμόγελο πάνω σας ‘ζωντανά’ πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία στο στόμα σας. Απλά καταπληκτικό.

Θυμάστε τον παλιό τρόπο που κάνατε τα πράγματα; Ξεχάστε τον. Τώρα χρησιμοποιούνται βίντεο υψηλής ευκρίνειας για το χαμόγελό σας, λεπτομερείς σαρώσεις των δοντιών και των οστών σας από ηλεκτρονικό υπολογιστή,που μας επιτρέπουν με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια να επιτυγχάνουμε συνεχώς εκπληκτικά και υγιή σε βάθος χρόνου χαμόγελα.

Η τεχνολογία είναι πλέον πολύ αξιόπιστη στον ιατρικό και οδοντιατρικό τομέα και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον. Έχουμε επενδύσει σε αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι οι ασθενείς μας θα επωφεληθούν από τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες κλινικές μεθόδους του σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για τον Ψηφιακό Σχεδιασμό Χαμόγελου

 

Meet the Smile Designers!

Meet the Smile Designers

 

DSD Certification London

 

Δείτε παραδείγματα ασθενών μας

See the Gallery

 

Skyn Concept November Certification with Livio Yoshinaga