ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Cosmopolitan: Το χαμόγελο που θα θυμάστε για πάντα!
30 Μαρτίου

Cosmopolitan: Το χαμόγελο που θα θυμάστε για πάντα!

Η μέρα του γάμου μας είναι μία από αυτές τις μέρες που το χαμόγελό μας θα είναι από τους πρωταγωνιστές! Αν το χαμόγελό σου δεν σε αφήνει να εκφράσεις τη χαρά σου, δες πως μπορείς να το αλλάξεις! Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι σου λέγεται Αισθητική οδοντιατρική και μπορεί να σου χαρίσει το χαμόγελο των ονείρων σου.

Απόκτησε το λευκό που ξεχωρίζει:

Λεύκανση: Εφαρμόζοντας έναν ειδικό λευκαντικό παράγοντα στα δόντια που δρα στο εσωτερικό τους,  χωρίς να καταστρέφει την αδαμαντίνη, καταφέρνουμε να βελτιώσουμε δραστικά τον χρωματικό τόνο του χαμόγελου. Μπορεί να γίνει αρχικά στο ιατρείο και στη συνέχεια στο σπίτι με ειδικά κατασκευασμένα ναρθηκάκια που φοριούνται το βράδι κατά τη διάρκεια του ύπνου, κάτω βέβαια από ιατρική παρακολούθηση. Είναι μια απολύτως ασφαλής διαδικασία που δρα στη φυσική οδοντοφυία και το πρώτο βήμα της αισθητικής οδοντιατρικής. Να σηµειώσουµε ότι τα διάφορα προϊόντα της αγοράς (οδοντόκρεµες, βερνίκια, λευκαντικές ταινίες) είναι µόνο για τη συντήρηση της λεύκανσης.

Ξεφορτώσου τη γκριζάδα:

Αφαίρεσε τα μεταλλικά σφραγίσματα που φαίνονται από μακριά και γκριζάρουν όλο το δόντι. Με της νέας τεχνολογίας υλικά, τα σφραγίσματα μπορούν να γίνουν αόρατα και να κάνουν τα δόντια μας να φαίνονται υγιή και όμορφα. Άλλαξε τις κλασσικές θήκες με τα μεταλλικά συρίτια και βάλε ολοκεραμικές πορσελάνες χωρίς μέταλλο. Επιτέλους η οδοντιατρική παρέμβαση μπορεί να είναι αόρατη!

Μη ζηλεύεις πια τα εντυπωσιακά χαμόγελα των σταρς!

Είναι τα δόντια σου στραβά και σε κάνουν να ντρέπεσαι να χαμογελάς; Υπάρχουν αντιαισθητικά κενά μεταξύ των δοντιών, είναι άλλα πιο κοντά, πιο πεταχτά ή μυτερά και χαλάνε την αρμονία; Έχουν χάσει τα δόντια σου το ωραίο τους σχήμα και είναι τριμμένα και ταλαιπωρημένα; Η λύση που όλοι προτιμούν για ένα εντυπωσιακό χαμόγελο, είναι πια οι όψεις!

Οι όψεις είναι μια τεχνική της Αισθητικής Οδοντιατρικής κατά την οποία τροποποιούμε την επιφάνεια και μόνο, των δοντιών, έτσι ώστε να τους βελτιώσουμε το χρώμα ή το σχήμα τους.  Η τροποποίηση αυτή μπορεί να γίνει άμεσα στο ιατρείο με τη βοήθεια υλικών που χτίζει ο οδοντίατρος πάνω στο δόντι σαν μικρογλυπτική  (bonding) και τους δίνει την τελική τους σκληρότητα με τη βοήθεια ειδικής ακτινοβολίας ή έμμεσα με τη χρήση λεπτών σα φλούδα (σαν φακός επαφής) προσόψεων πορσελάνης που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και στη συνέχεια συγκολλούνται μόνιμα στα δόντια.  Είναι δύο τελείως διαφορετικές μέθοδοι που μπορούν όμως να απογειώσουν ένα χαμόγελο.  Οι όψεις ρητίνης είναι μια αρκετά συντηρητική μέθοδος, γίνεται άμεσα, με χαμηλό κόστος.  Διατηρείται το αποτέλεσμα για αρκετό καιρό αλλά χρειάζεται συντήρηση.  Οι όψεις πορσελάνης χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο στην κατασκευή τους γιατί περιλαμβάνουν τη δουλειά του οδοντοτεχνίτη, πράγμα που αυξάνει και το κόστος.  Το αποτέλεσμα είναι όμως απίστευτα φυσικό και διατηρείται αναλλοίωτο για πάρα πολλά χρόνια.

Μία επίσκεψη σε εξειδικευμένο γιατρό, που θα κάνει την ανάλυση του χαμόγελού σου, θα κρίνει κλινικά τις οδοντιατρικές ανάγκες σου και θα σε οδηγήσει στο χαμόγελο που ονειρεύεσαι, είναι must πριν το γάμο σου!

Χάρισε παντού το χαμόγελο της ευτυχίας σου χωρίς ντροπές και συνέχισε να χαμογελάς για πολλά χρόνια μετά!

Σχετικά άρθρα
30 Μαρτίου

Cosmopolitan: Το χαμόγελο που θα θυμάστε για πάντα!

Cosmopolitan: Το χαμόγελο που θα θυμάστε για πάντα!